Makanan baby 6 bulan salmon

Hai nak tanya ikan salmon bgos kn untuk baby 6 bulan slalu ikan salmon nie masak pe ye untuk baby 6 bulan..boleh bgi respi

1 Trả lời

selain ikan salmon, ikan kembung,ikan sardin pun tinggi omega 3. if anak takde alergik boleh bg. saya grill je ikan salmon. perap bawang putih dgn mix herb. masa cuci tu bersihkan dgn air perahan lemon nak hilangkn hanyir ikan.

2y trước

sama². baby nak muntah atau buat gaya loya tu gag reflex. nanti makin besar , baby dah pandai kawal akan berkurang. anak saya masa 8 bulan macam tu setiap kali makan bihun. usia 1 tahun baru dia pandai makan bihun. puan boleh intro balik lain minggu atau bulan .