kekeliruan

hai nak tanya .. bulan 7 sy keguguran tp bulan 9 ni sy dh preggy balik .. ni baru 4week.. cuma risau je harap kandungn sy baik2 semula .. tp bila boleh nk buat apppoinment dkt kk semula ya ? ada yg bole sharing info tak? #bantusharing #pleasehelp

1 Trả lời

Saya pun macam sis. Better confirm kn pregnancy di hospital cepat . Dan terus buka buku pink. Sebab penah keguguran.

3y trước

ohh yekee tp mmg kene cek kt hsptl ke ? bole kan cek dkt kk juga?