Iritasi tendon sheath

Hai.. nak tanya ada yg pernah kena ke sakit ni? Dah 2 minggu.. lepas buat fisio lagi bertambah sakit sampai demam😣 Nak ikat rambut pun seksa kan.. siapa ada pengalaman? Lama x nak hilang?

Iritasi tendon sheath
29 Các câu trả lời

saya pun penah kena sampai sakit dia berdenyut2.. masa pregnant dan selepas bersalin.. sampai nangis xtahan sakit tangan tu dri sakit czer

Baby da 4bulan lbih msih rase sakit lg tp kdg2 je..seksa nk buat keja kne slow2..xboleh angkat bnda berat..buat masa ni urut sndiri je..

bnyk rehat kan tangan tu..beli guard kat farmasi yg ada besi kat tengah..mse tido pakai...sy pon kne sme juga hampir operation...

Sy tgh alami.. 2 bulan sakit.. Nak pakai baju sakit.. Cuci pinggang sakit.. Sy tuam guna air panas.. Ada ok2 lepas kena tuam..

Sy pun sma.. dr prgnant lg smpi brsalin pun masih jugak rsa sakit.. angkt bby lgi yg makin berat.. kdg takut jgk angkt bby..

Sy lepas pntang smpai skrg masih skit, da berurut pun xhilang...jd sy biarkn jelah dgn harapan sakitnye hilang sndiri..huhu

Sy tengah sakit skrng..ingtkan salah urat rupanya mmang sakit ye klau hamil.,dok urut guna minyak herbanika NR je

sy dari mengandung 7bln dh sakit..smpai skrg anak nk masuk 4bln msh sakit sikit

Saya pun alami juga, dari bulan pertama mengandung sampai sekarang ni 8 bulan tak hilang2

4y trước

Tulah.. Nak masak pun susah rasa sakit..

Oh normal rupanya. Sbb saya pun tgh alami. Ingatkan sebab byk sgt buat kerja 😅