Suami teman

hai nak tanya ada tak ibu ibu kat sini pernah bersalin dekat hospital sultan ismail ( HSI ) , betul ke husband boleh teman ? #ingintahu

1 Trả lời

Hi, saya bersalin awal bulan 1. Saya bersalin kt HSI jugak. Mmg husband boleh teman mase dlm labour room. Nurse akan suruh call husband mase kite tunggu kat wad utk teman dlm labour room. Tp husband kena tunggu kat luar dulu belum boleh masuk lagi. Kite dah masuk labour room dah baru nurse panggil husband. Husband pun azankan baby dlm labour room then kena tunggu luar lepas azan.

1mo trước

i see sebab sebelum ni saya bersalin HSA 9 jam dalam labour room 😂