mungkin gugur ? upt betul atau tak ?

Hai, nak tanya, 5 hari lepas saya bt pregnancy test, Alhamdulillah positive, 3 kali saya bt utk yakinkan.semua positive wlaupun guna digital upt. semalam saya bleeding, prgi klinik check, scan, kosong, upt negative. Doc kata anggap je period bukan gugur. Boleh ke jadi upt yg saya buat tu tak betul, menipu ? Doc kata in future klau pregnant, bgtau yg saya tak pernah gugur. Boleh ke jadi mcm tu ? Ini kali prtama saya mngandung, Saya stress sgt, ada yg boleh tolong jawab pertanyaan saya ?

mungkin gugur ? upt betul atau tak ?
28 Các câu trả lời

Chemical pregnancy. CP. Clear blue digital tetap akan show +ve 1-2 kalau cp.. same jugak dengan upt lain

Hai awak. Nak tanya, symptom symptom pregnant ada tak ? Contoh macam sakit breast ke, sakit pinggang ke

5y trước

Hai Gia, awak dah berapa minggu sekarang ?

Bersabar sahaja sis dan berdoa pada tuhan semoga tuhan bagi sis rezeki.. Amen

next time period lewat 2minggu baru cek upt.

Try pkai manual test.. And pg buat scan transvaginal

Better cek bile lewat period dekat 9 ary

Mgkin chemical pregnancy

chemical pregnancy tu ..

5y trước

pregnant yg tak menjadi