Upt positif lepastu esoknya period dan upt terus jadi negatif

Salam hi, ada tak macam saya. Period delay 5 hari, cek pakai upt biasa (eco punya je huhu) positif then excited pakai clearblue digital pulak keluar result mcm dibawah lepastu tiba esoknya period datang. Risau punya pasal sebab takut darah tu darah gugur tapi tak ada sakit apa apa, saya pun pergi scan dan doc ckp tak nampak apa apa, then kena buat urine test, keputusannya negatif. Doc ckp mungkin yg awak dapat tu false positive. Allah luluh betul hatiku, melayang RM48 utk si digital ni tapi dia bagi kita fakehope pule hehe 🥲 Ada ke yg pernah kena mcm saya?

Upt positif lepastu esoknya period dan upt terus jadi negatif
2 Các câu trả lời

Sbb turun darah period pun boleh jadi. Dia jadi mcm false positive. Awal2 cek double line, then turun darah mmg xbyk mana pun mcm awal2 period sikit. Tpi bila cek upt balik negatif. Byk possibility Kalau awal2 jd mcm tu. (Sbb mmg xmenjadi, chemical pregnancy, hormon) 😅 xleh nak salahkan alat tu jgk

3y trước

Haih sedihnya, tak apalah. Mungkin Allah nak suruh besarkan yg pertama dgn penuh kemanjaan kot huhu. Terima kasih sis atas pengetahuannya ♥️

Ramai kena macam awak. Banyak kemungkinan. Contohnya mungkin benda tu rosak / mungkin hormone awak tak stabil / mungkin chemical pregnancy

3y trước

Itulah, saya rasa mungkin hormon. Hehe terima kasih ya ♥️