Saya xde mood bersama

Hai, nak meluahhhh, saya xde mood nak bersama suami. Tapi kesian suami saya dia nak 😂 xde lah dia paksa tapi gitu lahh. Kalau kartun tu bersinar2 lah biji mata nak pujuk saya tapi mcm manaaaaa 🤣🤣

3 Các câu trả lời

Sama sis sy dri awal trimester lg xda mood😂 sebb kdg rasa sakit cik puan bila bersama , skg dh 24 weeks baru mood ada balik dan da xsakit😅 tp dri awal preggy sy kasih husband 2 minggu sekali je sebab kesian punya pasal😂

sama Sy sis...Sian pd suami..tp mmg btl2 xde mood..xtaw knp...Ya Allah ampunkanlah hamba-Mu ini ... dosa kat suami 😭😭..nasib dia fhm

takut nanti suami diam² layan nafsu kt luar. layan porno dan sebagainya. bercakap berdasarkan cerita/pengalaman org sekeliling.