bersama suami

ibu ii maaf lari tajuk ye , tapi saya nk tnya kenapa lepas bersalin ni nk bersama suami tu rasa malas sangat , rasa hambar .. kadang rasa nak tapi kurang berminat dah .. ada sebab ke ye jadi mcmtu? dah tak aktif mcm dulu .. sekadar bertanya ye .. ada yg lalui benda sama tak .. kesian kat suami kadang ii tapi mood untuk tu tak ada..#pleasehelp #seriusnanya

1 Trả lời

mungkin sbb siang tu da penat jge anak.. ble mlm kte pkir nk rehat je..