??

Hai mumy smua. Nk tnye la ..boleh x masa pregnt ni gunting rambut ...

22 Các câu trả lời

Sy dulu mase pregnant p gunting rambut pastu sape tah marah sy pon dh lupe siapa tp org tu ckp mase pantang kena ikat rambut tinggi2 ketat2.. Klu rambut pendek camane nk ikat😂😂

Boleh sis.xde pantang larang ye.Kecuali rebonding rambut,memang xboleh ye.doktor xsarankan.potong rambut boleh tapi nak rebonding/curl rambut xboleh Masa preggy.

Gunting boleh je. Sy pun nak sangat gunting rambut, somi je tak bagi. Huhu.. cumanya awk jangan rebond je tau. Chemical x sesuai semasa mengandung ni.

Jom join group https://chat.whatsapp.com/FerWesZrVDt02UWLSbAkdk boleh share,chat,tnye apa saja

Blh je sis..kecuali colour rambut dan rebonding sbb bahan kimia dia kuat sgt...dokt mmg xkn bg

Boleh.nk g esk ni nk layer.tebal sgt pulak rambut ni.😁😂

Boleh. Masa pregnant rambut lbh lebat dan cepat panjang..

Sy dah 36 minggu dah gunting rambut ... ringan ja rasa dia

Blh je.. Sy pon rase nak potong rambut hari ni 😂

takpasti la tu sbb terlalu bnyk mitos skrng ni😂