Ada kantung air

Hai mumy semua nak tanya ada tak dkt sni ada pengalaman mengandung dan ada kantung air ataupn cyst..cyst korang makin mengect x bila kandungan makin membesar??sy kna scan lg sebulan untk tgk kantung to makin besar atau pn kecut..harap nanti kect la kalau tidak kena operate buang..bla tny dktr apa punca dia kata to hormn kita atau pn lebihan telur..#bantusharing #11w3d

Ada kantung air
1 Trả lời

saya detect cyst mse 9week.. mse checkup dkt kk..berukuran lebih kurg 3cm.. lpastu doc kk bg surat utk refer ke hosp.. dlm mse sebulan.. alhamdulillah mse checkup dkt hosp cyst tu dh hilang..mse chekckup kandungan 13week.. cyst tu ada.. bile bby nk mmbentuk n mmbsr.. bile dh bsr die akan hilang dgn sndri nya..in shaa allah.. no worries😄

4y trước

pantang...dah lpas operations pon sya ttp pntang mkn dgn minum..daging dgn ayam boleh ja mkn...bnda mcm bntk sis tu..mmg 3-4bln skli bru mkn tu pom sikit ...tkot jd balil..sbb cyst boleh jd balik...walaupon dah buang