Botol susu

Hai mumss,, ada tips tak untuk sis soal bgi btol susu d bby 2 buln.. Dha lma dha bnyk kli coba bgi,, tetap tk mau.. Tukar puting btol tu pun msih jugk,, dha tukar susu pun sma.. Dah sngja tinggal d rumh mak,, snggup brthan lpar tunggu kmi dtg.. Mcm mna ea ads tips laen lgi tk..? Dhlah nk dkat cnvo.. Takut tk dpt kena tinggal.. Sblum ni mau bby sya mnum pkai botol tapi strt coba susu lactogen first tu dha lngsung tknk lgi.. Pump susu ltak dlm btol pun tk mau nya.. Pliss bgi cara laen lgi.. #bantusharing #firstmom #pleasehelp #ingintahu #seriusnanya #firstbaby

1 Trả lời

May be can try anti colic bottle with wide bottle nipple ? Cause it mimics mum breast and soft to touch.

2y trước

Sdah,, tu yg pling lmbut tpi tetap jugk tk mau