nk mkn sushi

Hai mummys..kndgn sy dh msk 3 bln..sy nk tnye..sushi yg topping dy mntah je kan xleyh mkn..yg dh msk tu bleh je kan?? Maaf bertnya..first bby??tq n wasabi bleh mkn tak??

2 Các câu trả lời

Boleh makan tp yg fully cooked je.. wasabi pn boleh mkn cuma dia agak pedas, kalau sblm nie xde alahan dgn wasabi atau bnda pedas, boleh je mkn..

5y trước

Sy mmng suke mkn pds..tp xlah pedas sngt..pedas biase2 je..klau x rse pds x kick mkn..huhu tq sis

yup . mkn yg dimsk shja . mentah tak boleh

5y trước

tggu another response . kalau tkde kne tnya doc nnti