Gugur atau kembar

Boleh tlg tgk kn tak? Ni janin sekali kantung ke? ☺️ Sbb nya saye scan sehari sebelum gugur ( 20hb) kantung ade lg ukuran 0.65cm... Esoknya 21hb kluar janin mcm ni doc kata complete miscarriage ... Hrini 23hb scan lg masih ade kantung ukuran 0.66cm 🙂 Doc suruh dtg lg 3minggu kambat lg jadi minta pandangan ibu2 semua ya sama ada kemungkinan kembar atau janin xkluar sekali kantung

Gugur atau kembar
2 Các câu trả lời

Sy gugur haritu dia klua gini mula2. Lepas tu Dr scan, dia kata kantung ada lg.. xlama lepas Dr scan, dia klua sdiri satu ketul lg mcm belon kecik yg berisi air. Yg kedua tu rasanya kantung.. Mungkin yg dlm gambar ni tisu2 rahim kot.

brp minggu pregnant? sy pernah keguguran 10w+. tp 2kali keluar. pg kekuar ketulan darah sebesar tapak tangan. lepas 3jam keluar kantung lebih besar sdikit dr ketulan yg mula2.

3y trước

Ikut period 6w tapi ikut scan shri sblom gugur 5w