berat badan turun

Hai mummy..blh sye tanya pendapat..sye dh 9 minggu 3 hari mengandung ank pertama..tpy berat badan sye turun 5 kg dlm masa seminggu 2 hari....ada sapa blh bg pendapat ...sye mkn xberapa nk lalu..tpy pksa makan la jgk...muntah tu kerap...ada sapa2 blh suggest apew2 tak bagi x dk rasa loya dak... Terima kaseh..

5 Các câu trả lời

awal awal mmg macam tu sis, saya dh nak masuk 5m baru la berat naik. tu pun memula doc risau baby tak grow sbb berat turun,alhamdulillah baby sihay