Keluar darah semasa hamil baru minggu 3

Hai mummy2.. sy mau tanya kalau msa preggy kluar darah sikit itu normal ka ya? #ingintahu #firstbaby

4 Các câu trả lời

Hai sis, mcm mana tahu hamil 3 minggu? Dh jumpa doktor ke sahkan kehamilan? Saya kalau 3 minggu UPT test kt klinik result -ve sbb hormon HCG masih rendah. Biasa sebulan lewat period dapat result +ve. Saya if 3 minggu keluar darah akan period/gugur. Tapi kalau keluar darah terlalu sedikit, sekali je dlm sehari mungkin tanda implantasi.

biasa doc pesan jika ada alami spotting atau bleeding even sikit ianya adalah tidak normal..better puan prgi klnik tuk dptkn rwtn kadar segera...sbb kdg2 ia adalah tnda2 awal tuk alami keguguran

better rujuk doktor

rjuk doc sis