baby pump 7 bulan

hai mummy2 smua.. saya sedih sgt2 saya dah 7 bulan tapi majority smua ckp perut saya kecik tak mcm 7 buln ermm ada tu ckp ank saya kecik tak berkembang ke .. sedih sgt2 saya tggi 152 berat skrg 50kg sedih btul la rsenya smpai ada yg terkesan dlm hati sye.. 7 buln sorok perut ke.. kecik nauk😔😔😔😔

28 Các câu trả lời

Nak usung perut bebesar nak pg mana sis. Janji baby sihat syukur lah. Lgipun perut tak berapa besar senang sorok baby bump tu aurat. Kalau perut besar sgt lg teruk stretch mark nya lg susah nak hilang lepas bersalin nanti. Just enjoy your journey jangan dengar ckp org.