RUAM

hai mummy2 smua.. nk tnye.. ade xmummy y ade pngalaman ank sembuh dr ruam teruk cmni.. mntak tlong komen cara atau ubat unk sembuh.. ksian tgok bby.. tempat lain xde ruam sgt n terkawal.. kt bhu dia susah sgt nk sembuh.. baby 4month

RUAM
23 Các câu trả lời

mohon jumpa pakar kulit, dapatkan bantuan pakar. sian baby. moga cepat sembuh baby comel🤲

4y trước

Btul..sya pun last g klinik kesihtn..dorg bg krim dorg..alhndulillah..dah ok klit bby sy

pergi jumpa dokter dulu ,child specialist bagus lagi dari kita cuba2 ubat itu dh teruk dh.

4y trước

Sy pnh bwk bby jmpe doc klinik krajaan.. child specialist y puan maksudkan child specialis swasta ke?..

Better rujuk dr dlu puan..jgn cuba ubat sebarangan..lain baby, lain kesan dia..

Puan boleh pm sy 0149503119, nanti sy bagi try Mayyababy Cream..

Yew sis.. ksian kt bby.. ummi dia smpai xtaw dah nk ubat cmne

puan refer doktor sbb sudah pasti ubat dari doktor lebih baik

Puan mimie.. nie ke cream y puan mksudkan?.. sy dah ade 1 kat uma..

4y trước

Tp y nie sy slu gne unk lendir kt hdung bby..

Sis pernah cuba simpan powder? Untuk antibiotik

4y trước

Mcm powder sejuk tu... Or powder tin warna merah, lupa dah nama powder tu😅😅

Sama ank sy....xpi ank sy di kepala....

Terus refer Dr. Teruk dah ni😭