macam mana nak turunkan kuning?

Hai mummy2 semue .. saye baru Jee bersalin 5 hari lepas , czer .. now baby ada kuning .. bole bagi tips x nak cepat turun kan kuning baby ?

16 Các câu trả lời

Bykkan bce pasal jaundis. Bila dh fhm, bru tau apa patut dan tak patut buat. Jaundis ni nak cepat hilangkn hnya melalui najis berak kencing. Jdi kne la kerap bg susu. Tu je.

bg breastfeed slalu...klau bole selang sejam...sy sblm ni pon bby kuning..juz konsisten bg baby susu bdn je..baby bla byk membuang air besar ke kecik tu bgs..

Cr btg rajawali...ltk kt tapak kki..mndikn bby dfn daun blmbing bluh...bg air anggur hitam kt bby....ank sy alhmdllh smua ni brksn

Rajin bagi baby susu. Lebih elok susu badan. Mcm saya kerap kan setiap satu jam.

Minum susu kambing lepas to kita kne kerap bg susu kt ank

Mommy cuba makan anggur hijauu.