kuning baby

salam ibu2 bantu sy..macam mana nk turun kan cepat kuning baby..kk sy nak kuning turun bawah 5..sy buntu...

1 Trả lời

pnglmn bby sy, bacaan 5.8 dktr decide off dh, mungkin sbb tiap2 hari check kuning bby turun mendadak. btw kuning bby sy 4 hari saja. bby nyusu kerap tak? berak kerap?

1y trước

kena kejut bg minum juga tiap 2 jam. bby sy kena tahan wad kuning dkt hsptl, tiap 2 jam misi akn round tgk ibu ada bg susu dkt bby or x. dari situ sy belajar utk susukan bby tiap 2 jam secara konsisten, dia tidur sy kejut juga. alhamdulillah berbaloi kuning dia cpt turun.