mohon mummy² share pengalaman atau tips²..

hai mummy² semua,ada tak mcm saya..asal check up bp (tekanan darah tinggi)bacaan atas takda masalah kat bawah selalu tinggi 90-93..kdg stress juga..cek kat rumah ok sja..boleh bgi tips tak cara untuk dptkan bacaan bp yg cantik..tq🤗 #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

darah gemuruh kot sis , xbolehh cek bp kt knlik mestii rasa berdebar 😂

3y trước

😂taktaw nk kata apa sis,xpasal² dktr suruh p klinik setiap selang sehari tuk cek bp..

kekadang kita berdebar tu yg bp naik tu

3y trước

hahh betul sis..tp jenuhla setiap kli cek,xpnh ok😂..cuba kawal dah tetap juga cmtu..