Muntah² / keracunan makanan

Hai mummy² blh kongsi cara tak nak bg anak tak muntah² . ank saya asyik muntah² , tapi dia ingin makan bila makan pastu muntah . susu pun nak tpi lepas minum 2-3mnit muntah . ..😔#Sharing_dong_Bund #SeriusTanya #bantujawab #ingintahu

1 Trả lời

Dah bawak anak jumpa doctor belum sis? Kalau ada ubat cuba makan ubat dulu Kalau anak dah besar sikit mungkin boleh bagi minum air kelapa fresh Confirm ka keracunan makanan? Atau mungkin masalah cacing? Kalau serius better jumpa doctor