pengalaman kedua

Hai mummy sume.. wpun nie 2nd baby sy tp pengalaman yer sgt2 berbeza.. skrg 19mggu bru la terasa nak mkn itu ini.. sblm2 nie xlalu mkn n kerap loya... berbeza dgn 1st baby dlu yg xda langsung alahan.. wpun ape pon mummy sume kena kuat ??

1 Trả lời

Good for you ..now awak bole enjoy mkn hehe nape eh org ngndung kdua ade alahan dah .. Tkut pulk ngndung balik nti alahan huhu sb yg first mmg xda alahan langsung ..

5y trước

A.ah sllu org xda alahan first ank kdua ke 3 mesti alahan mak saya kakk saya pun mcm tu huhu😣