Normal ke? Tak pe ke?

Hai mummy smua.. Sya nk tnya normal ke kluar mcm ni? Xpe ke? Sy bru pregnant 9w1d.. Mmbhyakn tuk baby tak? First pregnant..

Normal ke? Tak pe ke?
10 Các câu trả lời

sama la.. sy week ke 8.kencing ada keliar mcm ni.. merah urat².. pergi klinik scan.. alhamdulillah.. ada lg heartbeat.. doc ckp baby okey.. doc cuma bg ubt kuatkan rahim.. takut rahim lemah.. then kena rest je kt rumah..

Sy rasa mcm kotoran lbihan..cm kputihan gtu.. Tp baik p klinik utk pastikan. Takut jangkitan plk... Klo sy kluar cmtu bila lpas bersalin. Yg nifas hujung2 dh tu. Kluar mcm tali pusat bayi..

If ada spotting atau bleeding.. Better check klinik or kk klu dah buat buku pink.. Semoga kandungan sis sihat2 jer.. Amin

Better g chck ngn doc..itu lg better..dorg lg tahu apa solution leh d beri jika ada pape yg abnormal brlaku pd dri kita

Would be best to double check, scan and Insha'Allah semuanya sihat 👶🏼💕

P hospital la sis...check...smoga bby sis sihat amin...ad bleeding x sis

Macam x normal je sis. Baik g jumpa doc untuk kepastian

p klnik.sy pon jd cm tu. kna chck n msuk wad

X psti, lg baik sis jmp dokter

Better p kpnk. Scan..