loya

Hai mommies. Ada sebarang tips tak cam mana nak kurangkan rasa loya sbb everytime asyik rasa nak loya je. Tgh duduk pon nak loya. Tgh main fone pon nak loya pastu pening

2 Các câu trả lời

Klau sye standby vics dlm beg.. agk2 loya je, hahh sedut.. hihi sbb bau lain xbole trime.. bau vics je sdap.. 🤭🤭😁 g jln2 pun, klau tiba2 loya, sye sedut je.. bia lah org nk tgk.. klau makcik2 yg tgk dorg pham.. 😂😂 tp alhamdulillah msuk 5bulan nih dah ok, xloya sgt.. pgi je.. klau awal2 dlu anytime anywhere.. 😌😌

5y trước

Wc.. take care.. 💖💖☺️

Amalkan mkn kismis sbg kudapan