tanda nak bersalin

Hai mummy semua..boleh x share tanda2 bakal bersalin..?kandungan saya dah kerap mengeras sekarang ni..dan selalu jugak saya semput..boleh share apa tanda2 yang lain supaya saya boleh bersedia awal2?saya masih lagi bekerja,takut dekat ofis nanti tiba2 rasa nak bersalin sbb ofis dan hospital jauh sgt2.. Saya first time mengandung,dan kandungan dah masuk 35 minggu dah.. Tq pada yg share pengalaman ?

1 Trả lời

pglmn sya turun darah, bukaan 1cm, esoknya pecah ketuban, bukaan 1cm, msa baby first sya xtaw rsa baby mengeras mcmna, smntra tggu bukaan lbih besar, sya mgalmi cirit dan muntah2 yg kerap