breastfeed

Hai mummy semua . Sy nak tnye .. ank first sy umur 1 thun 4 bulan . Skrg tgh pregnant 24week .. ank masih breastfeed .. tp knp ye keluar air warna mcm susu cair yg teramat . Mcm warna jernih ada warna putih pn x pekat . Keruh2 la senang cite?

2 Các câu trả lời

chromosome eh org panggil .susu pertama utk bayi yg akn dilahirkan . supaya antibody die kuat . sedang diproses lah tu ehe

5y trước

Tu la . Sy sedang usaha . Skrg pn bg die knyg je n da mula bg susu formula . Kdg die nak breastfeed time tdo je . Selebihnye die lupa😁