breastfeed

Hai mummy semua . Sy nak tnye .. ank first sy umur 1 thun 4 bulan . Skrg tgh pregnant 24week .. ank masih breastfeed .. tp knp ye keluar air warna mcm susu cair yg teramat . Mcm warna jernih ada warna putih pn x pekat . Keruh2 la senang cite?

2 Các câu trả lời

Hallo hey... i'm tina.. anak sy x demam.. tapi cirit dia da dekat 3 minggu.. x ok2 lagi.. fst sy bawak pergi kelinik pakar kanak2.. cuma kata ada virus .. n jngkita kuman d paru2.. than mkn ubat stil sama.. i pergi klnik krajaan ..pun sama bg air garam .. prgi hospital pun sama.. tp skrg cirit dia da kurang.. sekarang dalam sehari 4 atau 5 kali.. dia cirit.. tapi taik dia mcm2 warna.. yg mnakut kan sy . 4 hari lpas taik dia warna putih crem2.. hari ni taik dia warna ijau kuning knp ye.. apa tidak sesuai dgn susu ke.. anak sy 1 tahun 10 hari.. mcm mnw ye sbb ni ank prtma sy kurang tau.. tp gigi belah blkg dua2 mcm nak tumbuh jugak.. apa mmbahaya kan ke taik bgitu mmy????

chromosome eh org panggil .susu pertama utk bayi yg akn dilahirkan . supaya antibody die kuat . sedang diproses lah tu ehe

5y trước

Tu la . Sy sedang usaha . Skrg pn bg die knyg je n da mula bg susu formula . Kdg die nak breastfeed time tdo je . Selebihnye die lupa😁