Keputihan cair warna putih

Hi momy nak tanya, ada tak yang mengalami mcm saya pd hujung 3rd trmster, stiap kali sblm kencing atau selepas kencing akan keluar cairan macam air cair warna putih. Bukan putih cair, tp putih pekat yang cair. Tu dipanggil keputihan ke? Tp sllu keputihan dulu, jenis pekat dah kesat yang pernah sy alami. Tq moky. #firstmom #firstbaby #ingintahu

2 Các câu trả lời

Saya pun tgh alami skrg. Keputihan putih pekat. Bnyk jgk keluar dh 39weeks ni

Mungkin sbb keputihan. Mungkin lah. Check doc sis kalau tak pasti.