Bayi Pramatang 36 minggu

Hai mummy semua, siapa ada pengalaman baby pramatang ? Boleh tak cerita sikit macam mana proses atau apa2 je yg berkenaan. Saya buntu dan risau bila nnti kena induce pada 36 minggu.

3 Các câu trả lời

insyaAllah xde pe2..klau bb xde prob..berat ok.sy pun 3 org ank lahir 36 week.. alhamdulillah sume sihat.sorang berat 2.6kg..sorang 2.8kg n sorang je kecik sikit 2.3kg..tp alhamdulillah xde prob

1y trước

Baikk, terima kasih

Baby sy prem 34w. Seminggu dekat nhdu sbb tak ckup berat utk discaj - mesti kena 1.8 kg dan ke atas. Tapi kalau baby awak ok takde pape, then no prob pun boleh je balik pastu

Sy 36w, baby nak keluar awal 😅 berat 2.6kg je..so far ok, cuma kne tahan 4hari sbb kuning

1y trước

Ohh ye kan, baby premature lagi senang dapat demam kuning