anak x berak seminggu

Hai mummy semua, nak tanya ada x baby mummy macam baby sy...x berak seminggu...apa yg nak saya buat yekk..nak bawa g klinik ke...risau jugak..😔

4 Các câu trả lời

Kalau fully bf mmg baby jarang2 berak tapi akan kuat kentut. Tapi bile dah berak tu, semerbak bau nya 🤣

anak umur berapa ? dia minum banyak air or susu tak? makan ok? bawa je g klinik kenapa nak risau ?

Alhamdullilla 🤲...baby saya berak hari nih, baby sy baru 3 bulan..Susu badan sepenuhyer...

4y trước

Mesti sekali berak banyakkan hasilnya😂😂

Kalau fully bf normal tak berak. Kalau risau sangat bawak je ke klinik. Sian anak