Kebas Kebas

Hai mummy semua nak tanya ada tak mummy kat dalam ni sama macam saya selalu sangat kebas kebas tangan. Expecially time tidur. Selalu terjaga sebab kebas tangan.. Normal ke??

2 Các câu trả lời

Sy bahagian jari manis n kelingking...kdg2 xleh nak luruskan...cramp...kena guna tgn seblah lg utk luruskan...xtau nape...tp ni tjadi sblm dan lepas bsalin

Sy mcm tu jgk lepas suntik kancing gigi.

5y trước

Mmg effect die mcm tu..kena rajin grkkn tgn yg kena inject.sbb kalau biar mmg rasa sengal2