Due 12/12/2022

Hai mummy semua, nak mintak tips cepatkan bukaan. Sekarang 39minggu 3hari, tapi nak bawak perut tu dah tak larat sakit pinggang😅 Anak sulung 39minggu dah keluar, tapi yg no2 ni nak santai2 dulu. Sakit celah2 paha pun boleh tahan nyilu😌#pleasehelp #Second_Baby #babydecember

2 Các câu trả lời

Rajinkan diri berjalan, kemas rumah ke, buat senaman squad, turun naik tangga and kerap bersama suami. Saya 38w 4days, takde tanda apa apa pun tk pernah rasa false contraction pun. Smlm lepas bersama suami terus on off sakit perut. Pukul 4am makin kuat and turun darah byk pergi pac terus kena tahan wad sebab da ada 2cm bukaan. Semoga urusan kita nk bersalin di permudahkan

Buat kerja rumah ringan pun membantu