39minggu 3hari

Saya sekarang 39minggu 3hari.. Tp belum ada tanda² nk bersalin.. Due date 10.2.2023.. Ada 3 hari jer lagi.. Haritu checkup kepala baby dh dekat bawah.. Ada yg sama seperti saya?? Ada tips tak nk cepatkan bukaan cm?? Sebab xpernah lagi lewat macamni 😅😅

1 Trả lời

sy due date 9.2.2023 tggl 2hari lgi..39week 4day..sy firstmom dan firstbaby.. chckup 2.2.2023 hartu kpala baby dah kat bwh.. cm² dh buat.. msing tkde tanda² nk bersalin.. huhu

2y trước

Itulah, risau sy sebab xpernah mcmni.. Apapun, semoga baik² saja semua nya.. Aamiin..