sakit celah kangkang

Hai mummy semua, celah kangkang ni sbelah kiri sakit sangat2 nak pusing ke kiri pun seksa nak jalan pun slow2 ? memang normal ke? #32weeks

2 Các câu trả lời

haii sis,saya pn mcm tu juga..tapi skrg sya preggy 37week ada juga tnya dktor pakar..katanya normal sebab baby dah turun kat bawa sebab tu la sakit..sakitnya tu sis tak bole nk bawa bincang..smpi mengalir airmta kita sis..

4y trước

amin...

Oh common sis. Try consume kalsium pil sye sakit pelvis area tu start 20 week plus plus utk 2nd pregnancy ni. Kalau google simptom SPD. Huhuh