Beli barang baby

Hai mummy, selalu kandungan weeks ke berapa dah standby beli keperluan brg baby ye??????

55 Các câu trả lời

Normal 5 month da leh beli..sbb u xtau condition ur baby...dy akn bersalin awl or lewat..xsemestinya estimate delivery tu betul

5y trước

A, ah btl tu... Tk tntu due kite tu btl2 kite brsalin... Kdg klau bby kata nk klua cpt akn klua cpt jgk... So kne bli awal2 utk standby...

dri awal khimln sa da start bli kprluan baby..bkn pa..nnt klu buat bgni tda terasa beban blnja yg kluar..klu 1x bli alahai hbs lh

Sy 5 bulan dah bli sis..setiap bulan mesti beli pape...takla terasa sgt nnty...sikit2 lama2 jd bukit hehehehe😊😊

Saye 28 weeks start beli.. Ni skrng 32 weeks blom basuh baju and pack lgi musim jerebu ni nk bsuh pon tak de mood😅

Sy start dlm kandungan 3bln sbbnya xnak terasa sgt duit tu .. so far , 23w dh nk complete persiapan bby ..

Bulan 12 ni baru nak beli.. dapat duit kutu.. lagipon bulan 12 byk sale... Due saya awal bulan 3..☺️

5y trước

1 March 2020.. sama.. March jgk.. klu bsalin awai.. jatuh bln February hehehe

6 bln dh stat beli ..sbb bese 7 bln dh xlarat...tp kali ni...9 bln pn msih gagah..hihihi penangan ank boy

Saya start 6 bulan dah beli sikit2. Sekarang dah 7 bulan pun kaki dah lenguh nak jalan lama2 😅

Sy 7months dh beli sikit2.. 8 months dh standby brg. So x kalut di kemudian hari.. 😁

kandungan 8 weeks baru nk start carik. masa tu excited sgt2 tak sabar jumpa baby