Susu

Hai mummy! saya nak tanya, apa susu yang sesuai untuk usia kandungan 5 minggu? Sekarang saya tengah consume susu HL je. Ada cadangan susu lain tak?

14 Các câu trả lời

Sya consume susu hl dari awal smpai skrg ok .. nie utk kalsium ganti balik baby dh ambik dari kita semasa dlm kandungan.. sya susu lain xblh.. anmum risau baby besar..try taye nasihat nurse.. susu mana2 blh ..

Saya minum fernleaf full cream. Rasa pun okay, tak manis even letak 4 sudu kecil.

Asalkan low fat & less sugas mcm dutch lady, farm fresh milk

Saya minum susu enfamama, nestle mom & me.

minum susu lazz susu kambing kurma

Fresh milk..sy prefer farm fresh

Saya minum frisolac.. Sedap😬

Sy minum esp shaklee..

Farm fresh pun sedap

Susu anum sedap ...