Susu yang sesuai

Hai momms , nak tanya susu apa yang sesuai untuk consume dengan calsium yang sesuai ? Ada yang consume susu anmum tak ? Ok tak ? #pleasehelp #firstmom

5 Các câu trả lời

dulu prgnt ank prtma sya mnum enmum..tpi cirit birit plak sya...smpi smbelit..skrg sec prgncy nurse ckp jngn mnum enmum mnum je dutch lady yng bkn bdk2 pnya..sbb enmum blh buat bby bsr..sya pn tk mnum dh sbb sya nk snng kn jln klur bby🥺

Saya pernah minum susu anmum . manis gila . Tak kena dgn tekak saya . saya tukar minum susu HL . okay sangat² . Susu everyday pon okay juga wak . Tak manis . Minum sebelum tidur malam , nyenyak je tidur . 🤭

i tanya nurse kk diorang cakap tak galakkan sebab kandungan gula tinggi but kalau nk boleh je kena rajin check gula berapa banyak kt susu tu kalau saya minum enfamama A+

11mo trước

Awak minum perisa apa?

Ramai cakap susu HL sbb dalam tu ada folic acid hehe, & saya consume susu ni.. anmum tu ada yg cakap gula tinggi. Tu saya tak sure sbb saya tak pernah consume anmum

11mo trước

Susu hl yang ni ke sis ?

susu adalah kalsium. boleh minum apa2 jenis susu asalkan nama dia susu.

12mo trước

Kalau sis jenis mudah kembong, better minum susu kambing. Macam calla or lazz