First pregnancy

Hai mummy, saya 4w5d dah pergi scan. Alhamdulilah kantung dah nampak. Tggu nak repeat scan nak tgk jantung baby. Nak tanya ada tak sesapa yg doc bagi ubat kuat rahim duphaston?

3 Các câu trả lời

ya saya pun sama mkn dupasthon n ubat insert vagina utk kuatkan rahim

Sy doc bg ubt tu utk kuatkn rahim .

1y trước

Oo yeke sy mkn sbb sy bleeding doc tkot sy misscarge/luar rahim 😭

scan atas perut ka buat tvs ye ?

1y trước

Saya pun mulaa nya taknampak. Lagipun time tu puasa bledder takpenuh. Sbb tu scan taknampak. Tapi dia godek3 jgk. Nampak laa kecik ajer. Nanti awak repeat scan. InShaAllah nampakk