Perut tak rasa apa

Hai mummy out there nak tanya..normal ke minggu ke 7 perut dak tak rasa cramp and takdak lgsung alahan stakat skrg..risau pula bila perut x dak rasa apa apa ni?normal ke?tapi x dak kluar bleeding atau apa pon..cuma suhu badan akan pnas waktu malam je dan rasa lapar 24 jam lpastu keinginan nk mkan macam² tu bnyak...minggu ke 5 haritu dah scan and baru nmpk kantung..normal ke rasa mcm ni?

6 Các câu trả lời

Normal jer,Hormon kita time mengandung ni imaginasi dia jauh sgt😂,selalu rasa risau soal kandungan kita,tapi bagi saya doa jer yang baik baik,semoga baby dan mommy sihat selalu dan semoga allah permudahkan urusan kita time bersalin nanti,aamiin aamiin ya rabbal aalamin

same la mcm saya tkde alahan. masuk 6 weeks juga ni. ritu scan bru nmpk kantung. alhamdulillah. kdg risau juga sbb tkde alahan ape2 kan. lapar tu btul.. kerap kencing pon ade. moga Allah lindung kandungan kita semua ye🥰

saya pun mcm awakk juga tak rasa dah skrg minggu ke 6 just takleh nak duduk lama sakit belakanggg

sama la 7mggu jgk..x dak alahan..tp cramp kt perut..skt pggng gila..nk bgun dh mcm nenek² 🥲

Normal

normal