soalan serius

Hai mummy, normal ke kalau 17 weeks, bila malam jer selalu rasa sakit perut macam senggugut tapi tak lama lepastu rasa macam nak pitam 😪

6 Các câu trả lời

risau awak jadi mcm saya jugak baru2 ni, masa 16-17w saya kerap rasa mcmtu, and rasa bak pitam. rupanya tekanan darah saya rendah sgt. kena drip sebotol air alhamdulillah dah okay sampai skrg dah tak rasa nak pitam dah

better g klinik cek terus sis. takut ada apa2 masalah serius. xpernah lg awal pregnant sakit perut sgt2 . sikit2 tu ada la

tak sure lah. kite pon 17 weeks. biase time tido mlm akn rase nyilu kt bhagian perut kanan or kiri. tpi tk kerap la. kdang2 je.

2y trước

ohh yeke sis. makin byk week makin byk sakit pulak rasa nya

time siang byk sgt buat kerja berat kot sis.. badan penat agaknye..

rasa nak pitam tu takut hb low tak sis. selama ni cek hb ok x?

2y trước

hb stakat ni okay sis. paling latest 11.8

Cuba next appt tanya nurse atau doktor sis

2y trước

itu lah tpi appt lgi 3 mggu