6 week xde kantung

Hai mummy normal ke 6 week still xde kantung?

3 Các câu trả lời

Mcm saya,ank pertama 6 minggu Tak nmpak kantung.. sis jgn risau, inshaallah lg 3minggu nmpak kantung dan janin skali🥰

4y trước

😉

Mgkin waktu sbur lmbat mcam sy... Nnti repeat scan lg... Apa2pn bykn berdoa semoga nnti scan sterusnya dh nmpk kntg...

4y trước

Aamiin... In shaa allah... Sy 2 kali mengndg 2 kali xnmpk kntg... Doc ingt kndungn luar rahim... Leps tu scan di hosp dah nmpk kntg... Petgnya ggur... Mgkin Allah nk sy bersedia kehilangn... Ini mngndg kali ke 2... Dlam buku 8 weeks ++ bru nmpk kntg... Rupa2nya sy bru 5 weeks ++ mse tu... jd byk2kn berdoa... Semoga ada rezeki awak...

selalunya kantung dah nampak 6weeks.. yg boleh jadi xnampak janin je lg...

4y trước

Itu la tu 😑