keputihan

Hai mummy ... nak tanya ..?? saya ade keputihan warna kuning .. tiada bau dan gatal2.. lepas tu keputihan warna kuning tu bertukar menjadi warna koko.. kenapa ye mummy..??? Sbenarnya ia oke atau x...?? Pls.

4 Các câu trả lời

Better refer klinik sis, sbb kalau keputihan normal warna putih jea takkan bertukar warna lain. Even tak gatal dan tak berbau pun tp kalau warna nya selain putih baik sis refer klinik terus yaa.

cek doktor sis.. sy pun haritu weeks 12 mcm tu trus refer doktor bgtau kencing Ada jangkitan.. kena makan ubat takut affect baby dlm kandungan

sis mcm mna ? dh refer ke doc ke

Refer dgn doktor..