"anak pertama

"hai mummy's... Nak beli barang keperluan baby korang nak masuk bulan brapa yeaaa, kandungan sya dah 5 bulan awal lgi tpi tak sabar sngat nak beli brang baby ?????

18 Các câu trả lời

Beli dr awal sbb baby boleh keluar masa kandungan 7 bulan. So dr skg blh beli yg basic.

I mula beli minggu lepas after 32 weeks only sebab orang tua kata tak boleh beli awal awal.

5y trước

btl sb takut xjd

Sya benda pertama beli, car seat 😂 . Sewaktu usia kandungan 3 bulan

Tungu bulan depan atau 7 bln boleh beli sikit..

Da boleh mula membeli tu.sikit²

Boleh dh start beli sikit2

Boleh dh start bli sikit2

Beli ja sikit2 dulu..hehe

5y trước

Dah bleh ke