Boleh ke makan asam ni? Pregnant 7week 4days…

Hai mummy… boleh ke makan asam masin ni? Kuat sgt muntah.. nak hilangkan loya n payau mulut… boleh ke? Currently 7 weeks pregnancy… member cakap xboleh sbb asid nnt buat boleh miscarriage… any opinion?

Boleh ke makan asam ni? Pregnant 7week 4days…
25 Các câu trả lời

sy awal2 preggy HR tu sy MKN,bila saudara sy yg MA kerja hospital bgtau x blh...sy gantikan epal hijau. tp skrg semua benda x blh MKN...hrpkn air kotak laici season f&n je..sbb alahan teruk

8mo trước

a..ahh bahaya tu coke awk... sangkut gula nanti...sy ank sulong lelaki dlu, air susu dan air kelapa je blh. ank no 2 perempuan,semua air sy xleh mnm.ubat pn semua x blh.xtau la sy blh bertahan MCM mn ..tp alhamdulillah overdue,bBy pn besar 4kg...sdgkn sy x blh msuk air pape pn...ni ank ke 4 ni, alhamdulillah air lain x blh semua .just air kotak laici je ni pn sbb dh nk msuk 3bln baru blh mnm laici...sblm ni MMG x blh semua air...sbb tu preggy semua ank sy ulang alik masuk hospital,bnyk kena masuk air..sbb alahan teruk...sy ikut belah mama sy. tp skrg pn sy risau jgk TKT sangkut gula..ye la air kotak laici kn walau less sugar pn sy x percaya ..tetap risau takut sangkut gula...sy doakan sis cepat2 hilang alahan...