PERNAH KE TAK?

hai mummy" ada sape mommy dalam ni yang pernah mngandung anak trimester pertama yang takde rasa lapar langsung...yang asyik nak minum jer..ada kesan apa" tak kalau kita hanya minum air..tak ade makan langsung..dah paksa makan tapi taknak mnerima..di muntahkan balik..tolong sis..sis nak tau ada beri kesan apa" tak pada kita or baby???#firstbaby #bantusharing #pleasehelp #seriusnanya

1 Trả lời

Tu maksudnya awk alahan, awk takde selera nak makan sbb bila makan je muntah kan. Kalau boleh makan la sis, apa2 pun boleh. Jangan biar perut kosong.

3y trước

Takpe yg penting try je makan apa pun ye 😁