Minuman Air Gula

Hai Mummy's... It's my 1st pregnancy.. Saya Nak Tahu ni Minum Air Gula Tu Sangat Manis Kah?.. Sebab lepas mengandung sy memang x dpt minium manis selain daripada manisan buah buahan..

2 Các câu trả lời

Rasa dia memg Manis Sgt sis...macam minum air gula yg kita buat minuman tu...huhu...sy dulu awal2 pernah minum n tmuntah...pastu kena tukar trikh n repeat blik minum lg..huhu...klu boleh thn ...jgn smpi tmunth...try tye nurse ada bilik rehat x...boleh rehat dlu..tidur skjap ke nk BG hilang rse gula kat tekak..minum 1cawan penuh...huhu

Sgt manis.. Manis melekat.