Minum air gula

Saya kena minum air gula hari Selasa, 25/6 nanti. Betul ke dari skrg sy mmg tak boleh makan buah-buahan (jambu batu/tembikai/orange) bagi menjaga result gdm tu? Utk pengetahuan semua, saya mmg x minum air manis. Hanya minum air kosong. Pengambilan nasi pun suku suku separuh. Dan keluarga tidak ada sejarah kencing manis. Ini kandungan pertama saya. Jadi sy pertama kali nk kena minum air gula.

2 Các câu trả lời

Buah2an boleh je mkn xde masalah..bkn mkn bnyk pon kan

5d trước

Kena tgk jenis buah juga sis, kalau buah tu jenis manis dah jgn makan byk je

makan buah boleh je.. jgn byk sgt je

1t trước

Kalau portion mcm yg jual buah potong dkt kedai tu okay ke? 3x sehari