perancang keluarga

hai mummies yang ada diabetes selepas bersalin, mummies pakai perancang keluarga jenis apa ya? just nak minta share pengalaman mummiess..

2 Các câu trả lời

sy ada terbaca post admin group kelab pesakit diabetes tentang pengambilan perancang utk pesakit km. kalau pil tak sesuai sebab boleh naikkan bacaan gula. boleh pilih perancang jenis hormon seperti depo. boleh try juga iucd. tp apa2 pun kena bincang dgn Dr. mereka lebih pakar

apa2 bincang dgn doktor