10 weeks + Ada discharge air jernih pada panties

Hai mummies, sy baru 10 weeks dan pagi tadi lepas bangun tidur perasan mcm ada kesan air pada panties. Sy tak pasti air apa, sama ada urine atau keputihan.. Air nya jernih dan tidak berbau dan kuantitinya sedikit. Risau adakah boleh jadi leaking air ketuban ? Tp takde rasa sakit apa2. Ada tak mummies berpengalaman mcm sy ? #ingintahu #bantusharing #1stimemom #firstbaby #tiadapengalaman

3 Các câu trả lời

Rasenya ketuban tu sis.. Sebaiknya terus ke klinik ye sis

better puan g klnik n chck itu sebaiknya

mcm mne puan?normal ke x?

3y trước

kira keputihan je ke puan?sbb sy skarang pon kdg2 mcm tu jgk