Pendapat

Hai mummies suma..sy nk tnya pndpt skit..bln 4 thn ni sy missed abortion..N now hri ni sy bt UPT sndri..the result is +ve..so nk tnya pndpt u all suma bla agknya sy nk refer dktor..secpt mgkn atau tngu seminggu dlu..tq in advance..

1 Trả lời

Sebaiknya secepat mungkin sebab takut ada keguguran lagi.saya pun macam awak.first kandungan gugur then 1bulan lepas tu lekat balik.now anak dari umur 3bulan.time pergi buka buku pink untuk dia 3minggu.make sure u inform kat kkia.kalau ada buat buku pink time kandungan pertama awak tu,bawa sekali.call dulu kkia awak so tak la awak kena marah nanti.😊

5y trước

Thanks 4 advise..after discuss with my hsbnd so sy decide nk refer klink hri ni..doakan moga xdk apa2 yg brlaku..thnks sis..❤❤